Розповніла після пологів Джамала поділилася своєю невдачею: пройшов місяць, а результатів немає

Боротьба з десяточкою продовжується. Та чи вдало?

Українська відома співачка, переможниця конкурсу “Євробачення” та володарка одного з самих сильних голосів країни – Джамала продовжує свою боротьбу з зайвою вагою, яку вона набрала під час вагітності. Свого роду “челендж” почався декілька неділь тому, після новорічних свят, які нашкодили не тільки талії виконавиці.

Мама вдруге

Нагадуємо, що півроку тому співачка стала матір’ю удруге. І як не крути, але фігура жінки зазнає величезних змін у період вагітності та після пологів.Так і артистку неприємні зміни не обійшли стороною.  Тому Джамала об’явила війну десяти кілограмам зайвої ваги. І назвала її “боротьба з десяточкою”. Як зізнавалася сама артистка, вона не раз зривалася, але стійко поверталася до своєї боротьби та подовжувала худнути.

Вспіємо

Співачка опублікувала фото, яке було зроблено рівно місяць тому. І описала ситуацію, яка знайома кожній дівчині, що худне. Джамала вважала, що в неї достатньо часу, щоб скинути зайву вагу і не вспіла моргнути, як час пролетів, а десятка залишилася там де і була.

Шанувальники Джамалу заспокоюють та переконують, що вона добре виглядає. Кожен день співачка отримує підтримку та компліменти. А вона в свою чергу ділиться своєю дієтою та рецептами. І все ж таки, ми віримо, що Джамалі вдасться скинути вагу, адже вона завжди йде до своїх цілей та не звертає з шляху до них.

Схожі статті