Винницька, Мейхер та Джанабаєва: чим зараз живуть забуті учасниці ВІА Гри

Ці дівчата були справжніми зірками, проте, їх час на сцені та у складі найвідомішого тріо - скінчився, чим зараз живуть екс-учасниці.

“ВІА Гра” – легендарний український гурт. Феномен дівчат полягає в тому, що вони стали зірками свого часу.

Гурт набуває своєї популярності на стику 1999-2000 року. Ідея – не оригінальна. Її підгледіли у Британії, де особливою популярністю користувався жіночий гурт “Spice Girls”. Запальні дівчата не давали спокою чоловічій фантазії дуже довго.

Перший склад гурту ВІА Гра

В Україні початок нового століття видався буремним. “Хліба” в країні буквально не вистачало, адже держава тільки-но відходила від кризи 1998 року, проте видовищ було достатньо.

Чого лише коштували млосні красуні, Надія Грановська та Альона Вінницька, які з’являлися у дуже незвичних для вчорашніх радянських громадян кліпах.

Зараз дівчата продовжують розвивати свою кар’єру, щоправда, не в музиці.

Альона Вінницька на початку кар’єри і зараз. Фото взято з вільного доступу.

Перша учасниця гурту, Альона (справжнє ім’я Ольга), повернулася знову до телебачення. Вона починала, як телеведуча, проте, згодом вирішила розпочати музичну кар’єру.

Зараз їй 45 років.

А ось, Надія Грановська, справжнє прізвище якої Мейхер, була тричі солісткою “ВІА Гри”. Лишали улюблений колектив жінка через свою вагітність, але поверталася.

Надія Мейхер-Грановська по середині. Назавжди лишиться у пам’яті глядача, як чорненька з ВІА Гри.

Надя пробувала себе у ролі акторки другорядних ролей та дизайнерки.

А ось, про Альбіну Джанабаєву, учасницю, так званого “золотого складу” гурту, здається всі позабули. Проте, свою музичну діяльність жінка не покинула. Вона продовжує творити разом зі своїм чоловіком Валерієм Меладзе та виховувати двох синів.

У гурті жінка “відслужила” трохи більше восьми років. Пішла у вільне плавання у 2013 році.

Схожі статті