Вагітна дружина Віктора Павліка показала себе в дитинстві: була бридким каченям

Дружина Віктора Павліка на прохання прихильників показала кілька старих знімків. На них Катерина Репяхова геть зовсім не схожа на себе.

Незважаючи на цікавий стан та підготовку до появи малюка, дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова встигає показати не лише, як проходять її дні, а й піддатися спогадам про минуле.

Зокрема, дівчина поділилася у мережі своїми дитячими знімками. На них вона з коротким волоссям і демонструє весь спектр емоцій від радісної посмішки до серйозного виразу обличчя. На знімках помітно, що волосся у Катерини Репяхової так самj світле, як і зараз, проте набагато коротше.

Катерина Репяхова показала дитячі знімки
Катерина Репяхова показала дитячі знімки

Такими світлинами дружина Народного артиста України Віктора Павліка поділилася не просто так, а на прохання прихильників. Насправді, вони попросили дівчину показати свої найкумедніші знімки. А от Катерина Репяхова вирішила, що найкумедніші знімки – дитячі. І, схоже, дівчина, не прогадала, адже саме такі світлини найбільше подоба.ються прихильникам.

Крім того, на таких знімках можна побачити наскільки сильно змінилася людина, починаючи з дитинства і до дорослого віку.

Проте цим вагітна дружина співака не обмежилася і вклала ще один знімок. На ньому дівчина вже з темним зібраним у зачіску волоссям і зовсім не схожа на себе. Цей знімок був у паспорті Катерини Репяхової. Його майбутня мама теж показала на прихання прихильників. Вони попросили її показати фото з паспорта дівчини.

Катерина Репяхова поділилася своїм знімком у документах
Катерина Репяхова поділилася своїм знімком у документах

Зараз же дружина Віктора павліка більше схожа не себе в дитинстві, принаймі кольором волосся та виразом обличчя. Схоже, дівчина вирішила повернутися до світлого кольору волосся саме після того, як зрозуміла, що він їй личить набагато більше, ніж темний.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.