“Вагітна” Катя Осадча змусила фанатів похвилюватися: вискочила на мороз без шкарпеток, а Горбунов і не проти

Ведуча Катя Осадча поділилася новими емоційними світлинаим. На них телезірка по-дитячому радіє зимі і можливості знайти в собі внутрішню дитину.

Ведуча “Світського життя” Катя Осадча любить дивувати прихильників різними знімками. І якщо зазвичай це світлини зі зйомок проектів, де ведуча постає у вишуканих вбраннях, з професійною зачіскою та макіяжем, то тут зірка телебачення постала у повсякденному одязі без укладки і макіяжу.

Звісно, не забула Катя Осадча поділитися щирими емоціями від перебування на свіжому повітрі та зимових пейзажів. Фоловери не на жарт розхвилювалися, адже ведуча вийшла на прогулянку в куртці, светрі, штанях і кросівках, але без шкарпеток.

До того ж, Катя Осадча вийшла розхристана і зізналася, що, радіючи снігові, назбирала його під штани. Звісно, крім цього ведуча зізналася, що така погода приносить їй справжню радість і непідробні емоції.

Це не дивно, адже ведуча “Світського життя” любить займатися зимовими видами спорту. У одному з попередніх дописів вона зізналася, що в дитинстві займалася фігурним катанням, але музика і танці перемогли й про фігурне катання ведуча швидко забула.

Щоправда, зізналася, що даремно це зробила і хоче знову навчитися кататися. Тож не дивно, що у переліку розваг телезірка не забула згадати про ковзани. Як виявилося, Катя Осадча не проти покататися на санчатах, пограти в сніжки та зліпити сніговика.

На щастя, у неї є кому скласти їй компанію. Її чоловік, Юрій Горбунов, і сам не проти покататися на ковзанах. А молодший син Іван не приховує любові до санчат й ігор зі снігом. У будь-якому разі син зіркових батьків не виходить на прогулянку без лопати.

Прихильники подружжя встигля помітити, що лопата не набагато менша, ніж сам хлопець. А дехто, навіть, вирішив, шо це син ведучих менший, ніж лопата.

Схожі статті