Померли дуже рано: актори серіалу “Моя прекрасна няня”, яких вже давно немає з нами

Життя - дуже непередбачуване. Інколи трагедія приходить до дому навіть знаменитостей.

Серіал “Моя прекрасна няня” став одним з найбільш успішних проектів. Він дуже довго не покидав телеекранів і навіть мав своє унікальне продовження, де няня Віка щасливо вийшла заміж за продюсера Шаталіна. Звісно, критики телеепопея не змогла уникнути, адже “Моя прекрасна няня” – це адаптація, але дуже успішна, так би мовити, з нашим колоритом.

Моя прекрасна няня
Моя прекрасна няня

Цей серіал зміг об’єднати пів СНД. Головна героїня, яку зіграла Анастасія Заворотнюк, була за сюжетом з України, але полишила рідний Маріуполь аби підкорити Москву.

Успіх-успіхом, але сьогодні ми поговоримо про печальну сторону проекту – акторів, які, на жаль, полишили цей світ.

Любов Поліщук

Любов Поліщук
Любов Поліщук

Жінка неймовірної краси тяжко страждала від саркоми, але з останніх сил намагалася бути корисною глядачеві. Через лікування, їй доводилося зніматися у перуці, а у перервах між сценами лягати на спеціальне ліжко, аби її хребет міг трохи перепочити.

Дмитро Персін

Дмитро Персін

Дмитро – чоловік унікального типажу. Ззовні брутальний, майже бандитської зовнішності актор зіграв у серіалі Льову Спинолома. Проте, у житті це була дуже тендітної душі людина, яка боролася з пухлиною головного мозку.

Ангеліна Варганова

Ангеліна Варганова

Жінку можна назвати справжньою королевою епізода. Сцени, у яких зіграла Ангеліна можна перелічити на пальцях, проте, своїм характером зірка запам’яталася назавжди. Померла вона у віці 42-років від пневмонії.

Олександра Назарова

Олександра Назарова

Вона запам’яталася глядачеві, як невгамовна бабуся. Підкосило талановиту акторку у 2019 році захворювання легень.

Ольга Прохватило

Ольга Прохватило

Акторки з дуже нестандартною зовнішністю, що зіграла тітку Раю няні Віки, не стало у живих у 2013 році. Обірвався тромб.

 

Схожі статті