Леся Нікітюк згадала важке дитинство: через зріст гнали звідусіль

Леся Нікітюк завжди позитивна, відкрита і любить пожартувати як над собою, так і над колегами. Проте у дитинстві їй часто діставалося від однокласників.

Це зараз Леся Нікітюк головна гумористка країни, яка може пожартувати на будь-яку тему і любить підколювати колег. Проте такою вона була далеко не завжди. У дитинстві їй часто діставалося від однокласників через її високий зріст.

Телезірка пригадала, що найпоширенішими кличками у неї в школі були “швабра”, “жирафа”, “стручок” та інші. Хоча іноді Леся нікітюк може отримати нове прізвище і поза стінами школи.

Леся Нікітюк в дитинстві і зараз
Леся Нікітюк в дитинстві і зараз

Вона зізналася, що останній, хто дуже сильно образив її через зріст був суддя проекту “Танці з зірками” Влад Яма, назвавши дівчину драбиною. Звісно, леся Нікітюк не змовчала, адже їй справді стало дуже прикро через це.

Незважаючи на арсенал образливих прізвиськ, Леся Нікітюк не тримала зла і не ображалася на однокласників. Вона вважає, що саме це і зробило її тією, ким вона зараз є.

Крім того, що Леся Нікітюк успішна ведуча, вона ще й майстер спорту з плавання. от про кого можна сміливо сказати: спортсменка і просто красуня. Насправді і тут телеведучій не дуже щастило. Її не брали у жодну секцію через високий зріст.

Леся Нікітюк на Танцях з зірками
Леся Нікітюк на Танцях з зірками

Спершу батьки хотіли віддати доньку на танці, але там не було відповідного партнера. Саме через це у майбутньому, під час участі у “Танцях з зірками” Леся Нікітюк почувалася не у своїй тарілці і неодноразово хотіла покинути проект.

На гімнастику її теж не брали через зріст. Тож, єдине місце, куди могли спокійно взяти Лесю Нікітюк був басейн.

Незважаючи на всі складнощі, які пережила Леся Нікітюк, вона так і залишилася відкритою і доброю.

 

Схожі статті