Що приховує таємничий Андрій Данилко від шанувальників: дружина та орієнтація артиста

Чому популярний артист досі не зміг створити сім'ю?

Широко відома історія про те, як майбутній артист ще в шкільні роки був закоханий в свою однокласницю Аню Сердюк. Після отримання атестатів їх шляхи розійшлися, але обіцянку прославити її прізвище Андрій Данилко виконав. Його Вєрка Сердючка стала справжньою світовою знаменитістю. І актор навіть говорив колись, ніби заздрить своїй героїні, адже вона набагато більш популярна, ніж він сам – той, хто створив цей образ.

Інна Білоконь

Незважаючи на неймовірну популярність, в житті Андрій Данилко завжди залишається людиною закритою. Він вважає за краще відпочивати за кордоном просто тому, що там його не впізнають на вулицях і не просять автограф. Компанію ж йому в цих поїздках найчастіше робить Інна Білоконь, його подруга, колега і виконавиця ролі Інни Адольфівни, сценічної мами Вєрки Сердючки.

Зіркове подружжя

Засоби масової інформації багато разів розміщували статті про те, що в Інни та Андрія вже дуже давно встановилися романтичні відносини. Надто вже часто вони з’являються разом. При цьому запевнень Андрія Данилка в щирій і давньою його дружбі з Інною ніхто не чує.

І тим більше ніхто не бере до уваги шлюб самої Інни, яка щаслива зі своїм чоловіком Олегом близько 20 років. У подружжя виросла чудова дочка Яна і, незважаючи на те, що Інні і Олегу Білоконь доводиться часто розлучатися, про розлучення мова не йде.

Орієнтація

Він ніколи не афішує свої відносини і не реагує на провокаційні висловлювання або коментарі в ЗМІ і соцмережах. Але в одному зі своїх інтерв’ю в 2018 році Андрій Данилко зізнався: у нього були тривалі романтичні стосунки, але вони закінчилися. Орієнтація артиста залишається невідомою, як і його кохані.

Щоб дізнатися більше:

Схожі статті