Олег Винник змінив професію, став актором: карантинні часи не балують гаманець, а вдома чекає кохана Таюне

Олег Винник - феноменальний український артист. Він вміє вправно не тільки співати, а й розважати публіку на великому екрані.

Олег Винник – унікальний артист української естради. Він підкорив своїм талантом мільйони жіночих сердець. Починав співак з класичної опери у Німеччині, проте, згодом вирішив, що має дивувати співами саме українок.

Його композицію “Ніно” співають ледь не на кожному весіллі та застіллі, а прізвисько “вовчиця” стало зовсім не лайливим чи насмішливим, а позначає віддану фанатку творчості Олега.

Нещодавно артист нагадав про ще один свій талант – акторську майстерність.

Олег Винник знову з’явиться у комедії “Скажене весілля”, де він традиційно зіграє камео, тобто самого себе.

Цього разу сюжет ще більш не передбачуваний, адже по задумці творчої групи на цей раз у комедії буде зіткнення слов’янського світу та традицій та душевного циганського. Цікаво, чи вдасться героям зламати всі стереотипи.

До речі, Олег Винник з’являвся і у перших двох частинах фільму. Не тільки його постать виникала на екрані кінотеатрів, а ще і його голос лунав з усіх радіостанцій, адже саундтрек артиста став справжнім хітом.

Записувати трек довелося у незвичному складі: компанію у виконанні пісні Олегу склав Потап та…Оля Полякова. Унікальне тріо, важко не погодитися.

Таке зіркове тріо не лишило нікого байдужим. Фото взято з вільного доступу.
Олегу Виннику заради кіномистецтва довелося під час зйомок другої частини комедії “Скажене весілля” опанувати новий інструмент. Фото взято з вільного доступу.

Олег зізнавався в інтерв’ю раніше, що його дуже зацікавила ідея саме українського кіно. Він з радістю повністю віддавався процесу, а трейлер, де у кадрі з’явився наш співочий блондин – набрав тисячі переглядів у мережі та став найпопулярнішим відео на ютуб-каналі самеого співака.

Олег Винник грає на народному інструменті.

Схожі статті