Екстрасенс розповів, чому співачка Руслана досі немає дітей: проблема полягає на енергетичному рівні

Руслана була першою співачкою, яка принесла Україні перемогу на Євробаченні. Як склалося особисте життя легенди?

Руслана – дійсно легендарна співачка. Жінка стала першою, хто своїм талантом і голосом приніс перемогу Україні на Євробаченні. Тоді, у 2004 році, вона за лічені дні стала всенародною улюбленицею. Її музика лунала на кожній радіостанції, а телеканали мали за честь запросити артистку на інтерв’ю.

Руслана на сцені Євробачення у 2004 році.

Її “Дикі танці” не лишили байдужим нікого з глядачів. Навіть ходила легенда, що під час репетиції Руслана зі своїм колективом так плясала на сцені, що її довелося ремонтувати.

Проявляла співачка себе, як громадський активіст. Артистка не раз звертала увагу на те, якою проблемою для суспільства нашого є вирубка лісу Карпат. Ця біда була знайома жінці змалечку, адже її мала Батьківщина – це Галичина. За походженням Руслана – гуцулка.

Співачку завжди ототожнювали зі змінами у музиці та країні, але мало хто знає, як насправді живе зірка і чому у неї досі немає дітей.

Чому відома українка не пізнала радості материнства?

Руслана Лижичко у теперішні дні.

Руслані вже 47 років. На тему вагітності та й материнства в цілому говорить не охоче, мовляв, роботи багацько, не до малюків. Успішності проектів легендарної галичанки можна тільки позаздрити.

Проте, час іде, і вже скоро біологічний вік не дозволить бути вагітною жінці. Хоча, 70-річній Аллі Борисівні Пугачовій ніщо не завадило вдруге стати мамою та за допомогою науки привести в цей світ маленьких двійнят Лізу та Гаррі.

Співачка Руслана на своєму весіллі.

Відомий екстрасенс та маг Сергій Кобзар розповів, у чому полягає причина бездітного життя зірки Євробачення.

На думку практика, жінка сама собі вибудувала енергетичний блок, який заважає їй завести дітей. Усю свою колосально сильну енергію співачка направила у творчість та музику. Звісно, це принесло свої плоди.

Схожі статті