Колишня дружина Віктора Павліка вимушена приховувати біль крізь сльози: чому жінка досі не знає щастя

Віктор Павлік проводить свої дні у приємному очікуванні свого майбутнього синочка. Проте, його колишній дружині не до радості.

Ніжне серце Лариси розбилося вщент, коли стало відомо про страшну хворобу її сина. Для матері – це найбільше горе втратити дитину, особливо коли та прожила трохи більше 20 років…

За час лікування Павло переніс 18 курсів хіміотерапії і складний курс променевої терапії. Однак хвороба не відступала – Павліку-молодшому ставало все гірше і гірше.

Влітку 2020 він опублікував в своїх соціальних мережах пост, в якому розповів про погіршення здоров’я.

Щасливе подружжя: Віктор, Лариса та ще зовсім маленький Павло, якого не стало у живих минулого року.

Лариса стійко трималася, але новина про новий шлюб свого чоловіка з Катериною Репяховою остаточно завдав удару по життю жінки. Вона не стрималася та почала розповідати про свої почуття на сторінці у Фейсбуці. Крім цього, колишня Віктора Павліка не соромиться відверто казати свою думку про Катерину, навіть не зважає на те, що дівчина зараз при надії.

“Собака гавкає – караван іде”

Саме так напише після нашумілого інтерв’ю Катерини Репяхової Лариса, коли молода дружина Віктора Павліка на всю країну скаже, що людина (маючи на увазі Ларису) має вчитися жити самостійно.

Ось так елегантно відповіла на всі закиди Репяхової Лариса.

Проте, видно, що ця людина страждає, але намагається триматися та мотивувати ще й своїх прихильників.

Лариса розповіла, що маскує біль. Скріншот взято з Фейсбук сторінки Лариси Созаєвої.

Лариса не скаржиться на свій стан, а навпаки прописує поради своїм підписникам, які опинилися у схожій складній ситуації.

“Як стають сильними раз – (повага до себе), я вже писала. Тепер як стають сильними два – визнавати свої помилки”, – написала у своєму дописі Лариса.

Сильна жінка у складних обставинах.

Схожі статті