Макс Барських розкрив усю правду про всіма забуту “Фабрику зірок”: довелося пройти через пекло

Макс Барських розкрив усю правду в інтерв`ю у Армана Давлетярова на його YouTube-каналі.

Макс Барських – український співак і автор пісень, один з найбільш популярних і улюблених музикантів не тільки на Україні і в Росії, але і на всьому пострадянському просторі. Пісні цього талановитого і харизматичного виконавця незмінно посідають перші рядки музичних  рейтингів і хіт-парадів.

Пекло на проекті

Юний Макс Барських у застінках популярного проекту.

Він поділився спогадами з екс-гендиректором каналу “Муз-ТВ” Арманом Давлетяровим. Під час інтерв’ю на каналі YouTube артист зізнався, що організатори знущалися над молодими артистами заради шоу. Співак зазначив, що робилося це, тільки для того, щоб звести їх з розуму.

Макс Барських не раз говорив про складнощі на проекті. Але пройшло досить багато часу і співак має змогу розказати все відверто.

“Я коли вийшов з цього проекту, мені тоді було 18 років, я дійсно помітив, що був трохи божевільний … Я пішов перед фіналом за власним бажанням, тому що не хотів миритися з закулісними іграми. В цей же вечір всі найголовніші , глави каналів і радіомовлення сказали: ти зробив свій вибір, про тебе більше ніхто не згадає, це точно, тому прощай і вдачі тобі. Тобто були закриті всі можливі джерела інформації, щоб я міг нести свою музику “.

Погане ставлення

Макс Барських підкреслив, що врешті-решт він не витримав такого тиску і покинув “Фабрику” за крок від перемоги. Велике психологічне навантаження підштовхнуло його до ризикового кроку – порізати вени на сцені під час концерту

“Був дуже великий психологічний тиск на проекті “Фабрика зірок”. Відбуваються іноді закулісні ігри та інтриги для того, щоб підвищувати рейтинги. Коробочка в коробочці, в якій максимально відбувається тиск на психіку людини для того, щоб він божеволів і приносив рейтинги каналу. Нас вранці будили ультразвуками, рок-музикою “Рамштайн”, закінчували о другій годині ночі, а о шостій ранку вже треба бути на хореографії. Це все робилося спеціально для того, щоб учасники сходили з розуму “, – розповів Макс Барських.

Схожі статті