Чоловік Наді Дорофеєвої поскаржився на її характер: “Повірте, це деспот у плоті”

Чоловік Наді Дорофеєвої почав скаржитися на її характер. Здається, що стосунки пари перейшли на новий рівень.

Ще вчора Володимир Дантес був готовий повзти по стінах через популярний серіал “Бріджертони”. Дружина артиста Надя Дорофеєва закохалася в головних героїв та змусила чоловіка дивитися його разом з нею. Володимир був цьому дуже нерадий. Адже співаку взагалі не сподобалася ні тематика проекту від Нетфлікс, ні гра акторів.

Володимир Дантес другий день поспіль жалкується на чоловічу долю.

Нецензурні жести

Так, замість ранкового поцілунку і ніжних слів Володимир Дантес отримав у відповідь на привітання нецензурний жест. А після цього співачка, швидше за все показала себе не з кращого боку, оскільки Дантес назвав її справжнім деспотом.

Надя Дорофеєва, здається, встала не з тої ноги.

Запис треку з деспотом

На відео, які оублікував Дантес видно, як Надя Дорофеєва та її чоловік сидять за кермом різних автомобілів. Зі словами “Хто це тут” він наблизив камеру, щоб побачити обличчя своєї коханої за опущеним склом. Але Дорофеєва зухвало посміхнулася і показала йому середній палець, а потім швидко зачинила вікно.

І запис пісні пішов шкереберть.

Вже пізніше він додав відео, де сидить поруч з Надею і з легким відтінком гумору розповідає про її недоліки. Поки дівчина слухала записаний спів чоловіка, Дантес вирішив обнародувати їх “сімейні чвари”.

“Якщо ви колись захочете записуватися з Надею Дорофеєвою, повірте, ну, це – деспот взагалі у плоті. Покликав її допомогти мені … “, – жартома скаржиться Володимир Дантес.

Але завтра буде новий день і ми впевнені, що Дантес забуде про ці крихітні негаразди.

Схожі статті