В мережі з’явилися світлини невідомого брата Софії Ротару, який експлуатував її прізвище

Про сім'ю Софії Ротару відомо багато, але їхні нові світлини — рідкісне задоволення.

Софія Михайлівна Ротару за національністю українка з молдавськими корінням. Справжнє прізвище співачки – Ротарь, але Ротару так міцно війшло в щоубізнес, що родичі артистки не відмовляються від нього і з гордістю носять його.

Народилася співачка 7 серпня 1947 року в селі Маршинці Чернівецької області. Батьком Софії був бригадир виноградарів, мати працювала на ринку. В її родині було шестеро дітей, серед яких Софія була другою за старшинством.

Відома сестра

Молодша сестра майбутньої зірки Ауріка Ротару теж домоглася висот на музичному поприщі. У 1996 році вона отримала звання «Заслужений артист України», а в 2019-м жінку визнали народною артисткою України.

Євген Ротару

Чого не скажеш про Євгена Ротаря -молодшого брата Софії Михайлівни. У 1982-1989 він був солістом вокально-інструментального ансамблю “Орізонт” під керівництвом Олега Мільштейна. У 1989-1992 році виступав в дуеті зі своєю сестрою Лідією. Визнання до нього так і не прийшло.

Керівництво Ігоря Крутого

Останній крок до слави він зробив разом з Ігорем Крутим. Продюсер згодом розповідав, що йому довелося експлатувати сценічне прізвище його відомої сестри заради аудиторії. На рекламних плакатах вони писали “Ротару” величезними буквами, а ім`я Євгена – маленькими.

Чим саме займається Євген Ротару зараз невідомо. А от його брат Анатолій зайнятий господарством.

Що зараз відбувається з молодшим братом співачки невідомо, але фанклуб виконавиці опублікував її світлину з Євгеном, яка неабияк обрадувала шанувальників. Адже співачка досить рідко розповідає про свою родину та особисте життя.

Схожі статті