Дмитро Шепелєв вдруге стане батьком: біль від втрати Жанни Фріске в минулому

Дмитро Шепелєв знаходиться у скандалі багато років завдяки батькам Жанни Фріске. Можливо в нього з'явився шанс на щасливе життя.

Зараз Шепелєв живе зі своєю новою обраницею Катериною Тулуповою. Жінка працює дизайнером. У неї теж є дитина – донька Лада. З Платоном вони ровесники, тому спільну мову знайшли легко і швидко. Більш того, діти фактично і звели батьків – вони ходили в один дитячий садок.

Небажаний братик чи сестричка

Не дивлячсь на те, що спершу названим брату та сестрі не сподобалася ідея поповнення у родині, згодом подружжю вдалося переконати своїх первістків в зворотному – так повідомляє PEOPLETALK.

“Я б хотів, щоб мої діти бачили батьків, які дуже люблять життя, один одного, свою справу і люблять їх. Люблять так само, як вміють любити діти, – щиро, безпосередньо і з захопленням”, – поввідомив Шепелєв.

Дмитро Шепелєв важко переживав смерть коханої. Тим паче, що Фріске залишила йому боротьбу з власним батьком.

Впевненість та спокій

Також він зазначив, що відчуває себе впевнено і небуде тремтіти над малюком, як це колись було з Платоном.

“Найголовніше почуття – це, звичайно, велика радість. Ніяка інша подія в житті порівняти з цим я не можу. Я просто дуже щасливий “, – зізнався Дмитро і підкреслив, що зараз відчуває себе набагато спокійніше і впевненіше, ніж під час очікування первістка.

Нагадуємо, що Шепелєв, після смерті своєї дружини Жанни Фріске, боровся за сина не один рік. Жорстка та голосна боротьба між батьком та дідусем була окутана скандалами та звинуваченнями, включаючи епізоди з вогнестрельною зброєю. На щастя, зараз Дмитро має можливість мирно виховувати сина та насолоджуватися батьківством.

Схожі статті