Як виглядає і чим займається чоловік вже не онкохворої Алли Мазур: діяльність змушує бути сірим кардиналом

Алла Мазур - справжня легенда українського телебачення. Проте, за її професійною діяльністю зовсім непомітною став інший бік її життя.

Два роки тому Алла Мазур ошелешила всю країну: у неї онкологія. Талановиту ведучу, яку обожнювали покоління, світ міг втратити назавжди. Проте, боротьбу жінка подужала і вийшла на екрани знову радувати всіх останніми новинами світу.

Що відомо про Аллу Мазур?

Ведуча з дитинства захоплювалася журналістикою. Вона ще у школі почала писати замітки до газети. Згодом Алла закінчила факультет журналістики Київського університету ім. Тараса Шевченка. Жінка почала працювати у телестудії, де читала новини у програмі “ТСН”, що у 1990-х транслювався на базі телеканалу “УТ-2”.

Унікальний кадр: Алла Мазур у перших випусках ТСН. Фото взято з вільного доступу.

Алла слідкувала за тенденціями та намагалася читати новини так, як це робили ведучі ВВС: жваво, енергійно з емоціями. І українці, які вже втомилися від монументальних підстаркуватих радянських дів телекранів, одразу закохалися у талановиту жінку.

Навіщо Алла Мазур приховує свого чоловіка?

Хвороба, з якою, на жаль, вимушена була боротися зірка, не підкосила ведучу. Очевидно, без міцного чоловічого плеча їй би було дуже важко морально подолати її. Проте, Алла не поспішає розповідати, хто ж є її другою половинкою.

У соціальних мережах Алла Мазур часто розповідає про свого сина та поширює спільні знімки з хлопцем.

В Інтернеті підозрювали, що ймовірним обранцем може бути телевізійник Роберт Опаленик, адже колеги багато років працюють разом і часто спільно відвідують різні заходи.

Алла Мазур та Роберт Опаленик. Фото взято з вільного доступу.
Алла Мазур та Роберт Опаленик. Фото взято з вільного доступу.

Сама телеведуча не підтримує цих чуток. Вона просто не вважає за потрібне розголошувати ім’я свого коханого та батька дитини.

Схожі статті