Суперблондинка Оля Полякова похизувалася розкішними подарунками від світських левиць

Суперблондинка Оля Полякова похизувалася розкішними подарунками, які зробили їй друзі та колеги.

Оля Полякова нещодавно гучно відсвяткувала свій день народження у компанії кращих друзів, колег та родичів. Співачка не знала про свято, адже відсвяткувала його з родиною на Мальдівах.

Вечірка-сюрприз

Але життя внесло свої корективи, а саме: друзі виконавиці не стали чекати на запрошення і влаштували їй вечірку-сюрприз. Оля вважала, що буде виступати для іменинниці, одягнулась у сценічний костюм та вийшла на сцену. А коли зрозуміла, що ніякого замовлення немає, спочатку зніяковіла, але швидко прийшла до тями.

Подарунки

Свято пройшло, а подарунки залишилися. А так, як гостей було досить багато, той Подарі подарунків було не менше. І все це потрібно розблокувати розпакувати.

Подарунки розпаковували по черзі, щоб Оля мала змогу їх зняти на відео.

Оля заручилася допомогою своїх доньок та приступила до діла. Подарунки дійсно виявилися розкішними. Безліч пакетів від елітних дизайнерів, кришталевий посуд, фотографії та картини, вишукана білизна та прикраси.

Оля Полякова розпаковує подарунки з доньками. На фото набір бокалів бренду Кристал.

Найкраща подруга Олі Полякової Іра подарувала їй мистецтво. Справа в тому, що дівчина працює у картинній галереї і знається на живописі. Тож і зробила подарунок відповідний своїм знанням та вмінням. Оля презент оцінила та показала на публіку.

Найкраща подруга Олі Ірина подарувала їй живопис.

Питання лише в тому, хто оплатив святкування та чи дійсно гості добре провели час. Але з безлічі відривних фотографій у знаменитостей, справедливо зробити висновок, що це була найвеселіша вечірка.

Схожі статті