Віктор Павлік публічно визнав себе поганим батьком: “Я щонеділі їжджу до сина на могилу”

Віктору Павліку пощастило вчетверте у житті стати батьком. Молода дружина співака при надії, але він досі не може забути свого померлого сина.

Для кожного батька чи матері найстрашніше горе – це пережити власну дитину. Особливо, коли плоть та кров помирає у нерівній боротьбі з хворобою.

21-річний син Віктора Павліка, на жаль, не зміг перебороти саркому. У 2018 році хлопцю поставили страшний діагноз. Юнаку довелося пережити 18 курсів хіміотерапії. Коли вже стало зрозуміло, що він – не жилець, лікування вирішили змінити. Сам же хлопець вирішив для себе, що здаватися не буде.

“Я й надалі буду боротися та жити з вірою у свою перемогу над моїм новим ворогом…я хочу подякувати всім тим, хто пише мені побажання на вилікування, хто молиться за мене та намагається словесно допомогти і налаштувати мене на боротьбу”, – напише у своїй останній публікації Павло.

Павло Павлік вирішив відмовитися від хіміотерапії, але боротьбу з хворобою припиняти не збирався. Скріншот взято з Фейсбук-сторінки покійного хлопця.

Його батько дуже болісно переживав утрату. Багато часу для Віктора Павліка тема хвороби та смерті була табу. Він не хотів розповідати про свої переживання журналістам. Навіть в останньому інтерв’ю, програмі “Ужин с Дороти”, видно, як змінилася міміка після питання про сина.

Помітно занервував Віктор після питання про смерть молодшого сина. Скріншот взято з інтерв’ю співака програмі “Ужин с Дороти”.

В інтерв’ю Віктор Павлік зізнався, що відчуває, що був поганим батьком, адже багато часу приділяв не дітям, а роботі. Постійно був на гастролях. Співак зазначив, що виховання дітей повністю лягло на плечі їх матерів.

Тим не менш, артист сподівається, що четвертий раз стати батьком – це шанс для нього виправитися.

Щодо померлого молодшого сина, артист заявив:

“Я щонеділі їжджу до нього на могилу. Він мені тепер, як янгол-охоронець”

Віктор Павлік зізнався, що відчуває постійно присутність сина. Скріншот взято з передачі “Ужин с Дороти”.

Дізнайтеся більше про життя Віктора Павліка у відео:

Схожі статті