Вагітна дружина Джеджули після гучного скандалу задумалася про розлучення: “Він сказав, що любить”

Юлія розповіла журналістам, що більше не довіряє коханому та хоче розлучитися.

У грудні в родині Джеджули стався гучний скандал, після якого Юлія Леус потрапила до лікарні з загрозою викидню. Вагітність далася їй непросто. Дівчина зізнавалася, що була жертвою домашнього насилля. Андрій все заперечував та втягнув у скандал Настю Каменських. Зараз жінку найбільше підтримують мама і старша дочка Ангеліна.

Чвари

Юля розповіла, що да такогостану їх шлюб привели нескінченні чвари старшої доньки з Андрієм. Дівчинка не хоче зним спілкуватися та намагається уникнути будь-якого контакту. Леус каже, що дитина не зробила нічого поганого, щоб заслужити таке ставлення зі сторони шоумена.

Дівчина розповіла, що спілкується з чоловіком тільки через вагітність.

«Не можна нервувати навіть на секунду, сказали. Тому, що все погано буде дуже. А мені потрібно тільки ось лежати, мені навіть сидіти вже боляче і важко. Я починаю ходити, у мене вся спина болить і низ живота, він вже в мене вниз пішов. Потрібно берегти себе, щоб не поклали. Тому, що покладуть на місяць – я не знаю, що буду робити. Але я їм пообіцяла, що буду вдома дотримуватися всього. Щоб у мене народилася здорова, щаслива донька, все, це найголовніше. А потім вже про своє щастя, напевно, подбаю. Зараз в пріоритеті дитина. Щоб на неї це все не вплинуло ніяк. Дуже переживаю за це. Я зараз взагалі все відпустила », – сказала Юлія журналістам телеканалу Україна.

Леус зазначила, що не розлучається прямо тут і зараз тільки з однієї причини. І вона вагоміша, ніж будь-що.

“Я хочу розлучитися. Він поки не хоче. Сказав – після пологів поговоримо. Ну почекаємо. У мене поки фізично на це немає ні часу, ні сил. Тому, що мені тільки лежати потрібно. А займатися чимось ще зараз, знову нервувати, переживати, бігати … Я зараз поставила на перше місце малюка. Я народжу, він трохи зміцніє і розберуся з усім. Він сказав, що я тебе люблю”, – прокоментувала Юлія.

Під час інтерв’ю Юлія декілька раз намагалася не заплакати.

Нагадуємо, що подружжя вже офіційно розлучалося, і в 2019 році вони знову зійшлися. Зараз жінка після загрози викидню щосили намагається зберегти життя майбутньої дитини, адже лікарі дали суворі вказівки.

Схожі статті