Чому Славу Камінську не запросили на свято Олі Полякової? Елітні вечірки тільки для популярних

Чи існує зіркова дружба? Мабуть, це питання - дуже риторичне, адже часто буває так, що популярність проходить, а з нею і дружба багатих-знаменитих.

Солістку гуру “Неангели” важко було забути: вона помітно відрізнялася від інших українських співачок. У Слави Камінської дуже специфічний для жінки тембр голосу та руде волосся рідкісного кольору.

На свою мільйонну аудиторію зірка випромінює впевненість, життєрадісність та відсутність комплексів. Все це їй не так просто далося, адже жінка пережила особисту драму: болісне розлучення.

Слава Камінська
Слава Камінська

Така подія далася взнаки. У 2019 році світ для співачки буквально перевернувся. Від болю, що завдав її екс-чоловік відомий хірург Едгар Камінський, вона прибрала навіть його портрети вдома.

Слава Камінська в шоу-бізнесі

Зірка, що володіє тембром, який називається колоратурне контральто, назавжди увійшла до пам’яті українського слухача. Вона досі займається музикою, а на її сторінці в Інстаграмі можна навіть домовитися про співпрацю.

Слава Камінська відкрита до співпраці та готова вражати своїх прихильників кожного разу. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

У світі знаменитостей Слава у непоганих стосунках з Олею Поляковою. Обидві співачки стежать за сторінками одна одної в Інстаграмі. На карантині вони, немов подружки, влаштовували спільні ефіри та десятками хвилин теревенили про особисте, творчість та плани відкрито для всієї своєї публіки.

Нещодавно Суперблондинка вирішила для друзів влаштувати вечірку з нагоди свого Дня народження, яке Оля зустріла в компанії родичів на Мальдівських островах.

Серед гостей – співаки, фотографи, телевізійники. Завітала навіть Леся Нікітюк.

Леся Нікітюк привітала Олю Полякову з Днем народження. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Та, ось Слави Камінської неможливо помітити серед гостей. Вона й сама вирішила запитати Олю:

“А де була я?”, – написала співачка.

Слава Камінська прокоментувала допис Полякової.

Схожі статті