Новий Холостяк Михайло Заливако дав своє перше в житті інтерв’ю: “Вкрав коня в селі”

Учасницям нового сезону романтичного реаліті-шоу буде весело, адже вони будуть будувати стосунки з бешкетником.

5 березня цього року в ефірі телеканалу СТБ вийде найочікуваніша романтична прем’єра весни – “Холостяк 11”. Шукати своє кохання буде 31-річний бізнесмен з Харкова, засновник логістичної компанії Михайло Заливако. Це буде один з тих Холостяків, який порушує правила проекту і вносить в них свої корективи за покликом серця.

Успішний бізнесмен

Крім роботи важлива складова укладу життя Михайла – спорт. Чоловік регулярно тренується і удосконалює своє тіло. Вільний час майбутній Холостяк проводить екстримальних умовах та активно  відпочиває. У 2019 здійснив сходження на Ельбрус по маршруту першопрохідців.

Також не можна не відзначити любов героя до тварин. Зараз в його квартирі живуть два коти. Холостяк впевнений, що зможе знайти кохання на проекті.

“Я готовий посперечатися з ким завгодно, що тут я зустріну ту дівчину, з якою зможу зв’язати своє подальше життя і яка стане для мене рідною людиною.”

Бліц-інтерв’ю

В рамках маркетингової компанії майбутнього шоу герой відповів на 33 питання. У бліц-інтерв’ю він зізнався, що надихається музикою, хотів би грати на фортепіано, у дитинстві мріяв стати актором, а силою свого характеру вважає доброту. А також встиг здивувати свій, поки ще маленький, фан-клуб.

На питання про найбільш зухвалий вчинок у житті чоловіка він відповів:

“Зухвалий… не знаю, насправді. У селі коня вкрав. Не знаю чи це зухвало, але було діло.”

Учасницям нового сезону романтичного реаліті-шоу буде весело, адже вони будуть будувати стосунки з бешкетником.

Схожі статті