Антін Мухарський відмовився від дітей, відправив молоду дружину до лікаря: більше не збирається бути батьком

Антін Мухарський довгий час не міг поділити спільних дітей з колишньою дружиною Сніжаною Єгоровою. Проте, шоумен знайшов вихід.

Хто не пам’ятає рекламу прального порошку “Тайд”, де хвацький юнак ходив та порівнював результати прання у, так би мовити, фокус-групи, а після короткої перевірки запитував глядача: “Для вас прання – не свято? Тоді ми йдемо до вас”.

Зараз рідкісні кадри старої реклами майже неможливо знайти, проте, редакція “Сенсації” підняла старі архіви.

Антін Мухарський рекламує пральний порошок. Скріншот взято з рекламного ролику порошку “Тайд”.

Шоумен зізнається, що на той момент за таку інтеграцію йому платили 10 000 доларів. Це допомогло йому побудувати будинок, де він оселився з дружиною Сніжаною Єгоровою. Вперше про своє кохання до жінки та їх подружнє життя екс-ведучий розповів в інтерв’ю програмі “ЖВЛ”.

Тим не менш, подружнє життя не склалося через політичні погляди обох. Антін відчув у собі дуже проукраїнські настрої, які категорично не підтримувала його дружина. В результаті, пара вирішила розійтися, але перед цим Сніжана попросила підписати екс-чоловіка контракт, за яким він мусив сплачувати космічні суми на утримання дітлахів.

Нове кохання та відмова від дітей

Свою молоду дружину Антін зустрів на виставці, ще коли був одруженим. В тім, його увагу привернув характер дівчини та сподобалося, що їх погляди на життя співпадають.

Антін Мухарський з новою обраницею. Фото взято з вільного доступу.

Крім цього, молода Єлизавета стала справжньою підтримкою та опорою чоловіку. Та попри кохання, Антін не поспішає заводити дітей. Більше того, він взагалі не хоче більше ставати батьком. Його підтримує і Єлизавета.

“Якщо моїх дітей у мене можуть відібрати – це не мої діти”, – заявив в інтерв’ю шоумен.

Вважається, що Мухарський має тепер лише трьох дітей. Скріншот взято з програми “ЖВЛ”.

Його молода дружина запевнила, що відвідує лікаря, який контролює процес та не дає їй завагітніти.

Схожі статті