У Суперблондинки Олі Полякової ранок пішов шкереберть: сімсот доларів занурила у багнюку

Заможним також нелегко живеться, тим паче зіркам!

Оля Полякова не тільки носить титул відомої української співачки, вона ще й світська левиця. Адже в зірки грошей кури не клюють. Співачка, заробляє тисячі доларів за один виступ та отримує нескінченні прибутки з інших джерел. Про це вона розповідала сама і не один раз.

Гроші, гроші, гроші

У співачки безліч нерухомості, власний автопарк, різноманітний бізнес, включаючи готелі на півдні України. Тож вона може собі дозволити купувати розкішні речі та брендовий одяг, який коштує декілька заробітних плат рядового українця. І псувати їх вона також має повне право.

Трагічна доля брендового взуття

Тож доля кросівок бренду Баленсіага склалася трагічно. До речі, “потворні” кросівки від BALENCIAGA знайомі всім модникам. Багатьом вони не до смаку через обємність моделей та відмову від класичного розуміння краси, але факт залишається фактом – на протязі тривалого часу кросівки входять в список ТОП-10 найбільш продаваних речей в світі.

Брендові кросівки у багнюці.
Ймовірна вартість цієї пари кросівок варіюється від п’ятиста до тисячі доларів.

За яких обставин Оля знищила дороге взуття, вона не повідомляє. Зрозуміло, що співачка знаходилися за містом і можливо над чимось працювала або завітала до когось з рідних у гості. Погода на даний момент волога, а на порозі весна, тож не дивно, що кросівкам прийшов кінець.

Врешті-решт, ми впевнені, що Оля не сильно засмутилася, а у наступний раз не забуде взяти з собою галоші. Так чи інакшн, це всього лише річ, яку можна навіть віднести у хімчистку.

Схожі статті