Батько Жанни Фріске відреагував на новину про поповнення у родині Шепелєва: війна продовжується

Вже декілька років країни поствітчизняного простору тремтять від скандалів Фріске та Шепелєва. Сваркам не має кінця.

Декілька днів тому Дмитро Шепелєв повідомив журналістам, що вдруге стане батьком. Телеведучий та радіоведучий дав своєму щастю другий шанс. Адже в нього з’явилася нова кохана і скандали почали обходити його стороною.

Чвари з Фріске

Після смерті Жанни Фріске у телеведучого почався досить непростий період. Батько співачки намагався забрати у Дмитра свого онука Платона та елітну квартиру, яка дісталася хлопчику від покійної матері. Батьки Жанни завітали до Малахова, подавали до суду, але все марно. Адже хлопчика рідний батько, який має змогу про нього подбати. Події знаходилися у такому жахливому стані понад чотири роки. Суд ухвалив, що син співачки залишиться разом з Шепелєвим.

Нагадуємо, що великою проблемою для телеведучого став той факт, що він не був одружений з Фріске.

Реакція батька покійної

Реакція Володимира Фріске на радісну подію в житті Шепелєва виявилася несподівано гнівною – чоловік побажав телеведучому смерті:

Батьки покійної Жанни Фріске.

“Він мене і родину позбавив всього в цьому житті! Я бажаю йому, щоб він здох, а не того, щоб знати, діти у нього там чи ні … “, – люто висловився батько Жанни в коментарях Telegram-каналу.

Звинувачення

Прийняти сторону дуже важко, адже невідомо хто з них насправді правий. Ходили чутки, що Шепелєв вкрай жорстко поводився з Жанною після того, як вона набрала вагу. Також ходять чутки, що батько Фріске вкрав мільйони покійної і їм врешті-решт дали підтвердження. Втім люди, які спостерігали за конфліктом приймали й ту є, й іншу сторону.

“Мені важко, розумієте? Коли у тебе є частинка твоєї дитини, а тобі його не дають “, – сказав Володимир.

Та що було, те загуло. Володимир Фріске досі негативно відгукуються про колишнього доньки, але зробити щось не у змозі.

Схожі статті