Настя Каменських вперше після смерті батька показала себе справжньою: трагедія виснажила співачку

Настя Каменських нещодавно пережила велике горе: жінка втратила батька. Як пережила це жінка?

Настя Каменських – дійсно сильна духом жінка, яка вимушена була пережити втрату дорогої людини. Вона стійко трималася, не піарилася на події та з посмішкою на обличчі переживала горе. Ось цими кадрами співачка розповіла про своє горе.

Батько побажав на останок своїй дочці бути завжди коханою. Настя розповіла, що так було завжди, адже спочатку її душу наповнювала батьківська любов, а тепер її безмежно кохає чоловік.

Олексій Жмур – український спортсмен та музикант. Він був капітаном команди “Динамо” з волейболу, а згодом концертним директором хору імені Г. Верьовки. Його учасницею також була мати Насті Каменських – Лідія. Чоловікові був 81 рік

Пісні та зустрічі з мамою

Період після смерті родича – завжди дуже тяжкий. Кожен переживає його по-своєму. Настя перші дні після оголошення траурної звістки проводила в родинному колі. До неї приїхала її мама Лідія Каменських.

Мама Насті Каменських завітала до доньки. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Після того, як емоції втрати трохи згасли, Настя вирішила записати нову пісню. Ніжний трек вона присвятила почуттям.

Виявилося, що свою пісню жінка записала ще за життя батька. Чоловіку дуже сподобався трек. Каменських чекала Дня всіх закоханих, аби випустити пісню. Тим не менш, вона вирішила присвятити свою пісню сумній події та розповісти, що відчуває своїй мільйонній аудиторії в Інстаграмі.

Що відбувається зі співачкою зараз?

Сьогодні Настя продовжує своє звичне життя. Зірка розповідає новини та показує, як проводить свій день. Проте, останнє селфі трохи може збентежити.

Настя Каменських з’явилася перед підписниками без укладки та макіяжу.

Видно, що подія виснажила жінку. Тим паче, що все сталося дуже раптово. Настя з чоловіком прилетіла з відпочинку, а згодом дізналася сумну новину.

Схожі статті