Катерина Осадча продемонструвала свої найкращі образи: як одягається найстильніша українська телеведуча

Катерина Осадча продемонструвала свої найкращі образи: як одягається найстильніша українська телеведуча

Катерина Осадча анонсувала новий сезон шоу “Світського життя”, постійною ведучою якого вона є вже протягом багатьох років. Зірка похизувалася чотирма новими розкішними образами, примірявши елегантне вечірнє плаття-комбінезон, феєричну червону сукню з глибоким декольте, чорну класичну сукню та сріблясте плаття.

Старт шоу “Світське життя”

6 лютого, у суботу, на телеканалі “1 + 1” вийде в ефір перший випуск нового сезону шоу з провокаційними питаннями до зірок з ведучою Катериною Осадчою. У своєму Інстграм зірка поділилася яскравими кадрами в декількох чудових вбраннях, які вона одягнула спеціально для анонсу.

“Через два дні старт нашого нового телевізійного сезону. Уже шістнадцять років програмі, а ми не втомлюємося ставити собі нові цілі. У цьому сезоні ми готувалися особливо – нова заставка, оновлена ​​студія і ще багато сюрпризів. Вмикай вже в цю суботу “Світське життя” о 23:15. Не пропустіть”, – повідомила в публікації зіркова журналістка.

Будинок з химерами став вдалим вибором.

В опублікованому відео жінка представила неймовірну червону сукню, у якій вона спускається сходами та всіляко привертає увагу глядачів та ніби запрошує їх до перегляду.

Про такі кадри мабуть мріє сама королева.

На іншому кадрі вона постає у класичній чорній сукні, але на превеликий жаль, деталі образу роздивитися неможливо.

У білому кольорі Катерина Осадча особливо чарівна.

У сторіз ведуча показала інший образ. На знімку дружина Юрія Горбунова з’явилася в білому напівпрозорому сукні-комбінезоні, яка ідеально підкреслює її струнку фігуру.

Схожі статті