Зірки, які є родичами, але про це майже ніхто не знає: Цекало та Брежнєва, Ротару та Соня Кей і не тільки

Те, що знаменитостей часто пов'язують родинні стосунки - не секрет.

Те, що відомих зірок часто пов’язують родинні стосунки, не секрет. У світі мистецтва є чимало прикладів. Але про деякі мало хто здогадується. Ми вирішили зібрати кілька прикладів несподіваних родинних зв’язків серед зірок.

Федір Добронравов та сини

Народний артист РФ Федір Добронравов побудував блискучу кар’єру в кіно. Ніхто б не зміг так майстерно зіграти простого сільського чоловіка в серіалі “Свати”. На рахунку Федіра Вікторовича близько 120 картин. Він відомий за такими серіалами, як “6 кадрів”, “Дворик”, “Кадетство”, “Ліквідація”, “Форс-мажор”.

У актора є два сина, які пішли по стопах батька – Віктор та Іван Добронравови. Старший син – Віктор відомий за такими проектами, як “Брати по обміну”, “Грозний”, “Бомба”. Та й молодший спадкоємець Федора Іван від батька і брата не відстає. Добронравов-молодший знімався в таких фільмах, як “Вільна грамота”, “Бідні родичі”, “Катерина”, “Повернення”.

Сімейне фото акторів.

Брежнєва та Цекало

На одному з модних показів Віка Галушко (рідна сестра Брежнєвої) познайомилася зі знаменитим шоуменом Олександром Цекало. Після скандального розлучення з Лолітою Мілявською Цекало заводив швидкоплинні романи, які постійно обговорювали в ЗМІ.

Однак знайомство з Вікторією Галушко змінило відомого ловеласа. Він закохався. Цекало був на 24 роки старший за свою кохану, але різниця у віці нікого не бентежила. Спочатку пара зустрічалася таємно, і про їхній роман не знала навіть Віра Брежнєва.

Світлина Віри та Цекало.

Соня Кей та Софія Ротару

Софія Хлябич названа на честь своєї легендарної тітки Софії Ротару. Сама ж вона – донька Лідії Ротарь, рідної сестри співачки.

Родинні стосунки звісно допомогли Соні Кей.

Схожі статті