Могилевська, Писанка і Кароль: зірки, яким вдалося впоратися з надмірним апетитом та вразити всіх талією

Справжній жінці - не байдуже, що думають про її фігуру. Зіркові жінки взагалі йдуть на величезні жертви, аби зберігти свій гідний вигляд.

До весни лишилося зовсім трохи, а вже зараз українки починають замислюватися над тим, як вдосконалити на теплу пору року своє тіло. Давайте подивимося, хто з українських знаменитостей доклав максимум зусиль до своєї фігури та надихнемося позитивним прикладом.

Тіна Кароль

Тіна Кароль в оливковій сукні
Тіна Кароль в оливковій сукні

Зараз співачка справжня поп-діва. Її по праву можна назвати еталоном краси серед українських зірок. Тіна завжди струнка, підтягнута і завжди має посмішку на устах. Проте, на початку кар’єри жінка ще шукала свій особливий стиль і більше уваги приділяла пісенній творчості, аніж роботі над власною вагою.

Такою колись була Тіна Кароль. Фото взято з вільного доступу.

Наталія Могилевська

Співачка Наталя Могилевська і підприємець Олег Рижов
Співачка Наталія Могилевська і підприємець Олег Рижов

Хто-хто, а ця співачка проробила просто колосальну роботу. Вона не просто схудла, вона кардинально змінила імідж: пофарбувалася у білявку, почала носити стильні речі та підбирати такі кольори, які її будуть освіжати.

Такий поворот у житті жінки стався у 2017 році. Тоді вона взяла участь у шоу “Танці з зірками”.  Співачка, вийшовши на паркет, вразила всіх: помолоділа, підтягнута…Наталя, як справжній борець дійшла до кінця. Зірка похудала тоді на 25 кілограмів.

Наталя Могилевська. Фото взято з вільного доступу.

Погодьтеся, у цій жінці важко впізнати сьогоднішню Наталю Могилевську.

Руслана Писанка

Руслана Писанка завжди була красунею. Фото взято з вільного доступу.

Представниця пишної краси на телебаченні – такою завжди була Руслана Писанка. Вона своїм прикладом переконувала всіх невпевнених у собі дівчат, що попри все треба у себе вірити. Тим не менш, заради власного здоров’я Руслана скинула 42 кілограми. Давайте згадаємо, якою колись була легендарна ведуча.

Руслана Писанка. Фото взято з вільного доступу.

Схожі статті