Грайлива Леся Нікітюк повідомила шанувальникам радісну новину: “Ти вийдеш за…”

Майбутня наречена Леся Нікітюк повідомила, що отримала пропозицію. Або ж невдало пожартувала.

Тривалий час про особисті відносини Лесі Нікітюк з чоловіками не було відомо нічого. Лише коли їй виповнилося тридцять, дівчина зізналася, що щаслива в стосунках з чоловіком, який виявився бізнесменом та її сусідом.

Майже побралися

Пара знаходилася у стосунках два з половиною роки. А Леся прийняла від коханої людини обручку на честь заручин і познайомила з ріднею. У своєму Instagram, Нікітюк вже писала про те, що обирає собі весільну сукню. А українські ЗМІ і зовсім повідомляли, що весілля знаменитої телеведучої вже відбулася і пара чекає первістка. На жаль, в лютому 2019 року Леся повідомила про те, що розлучилася з коханою людиною

Вона активно веде акаунт в Instagram, організовує прямі ефіри з шанувальниками. Під час одного з них поспілкувалася зі своїм улюбленим артистом Джаредом Лето. З’явилася на сторінці разом зі Славою Камінською з дуету “НеАнгели”. Примітно, що обидві дівчини позували у весільних сукнях. Леся підписала фото:

“Я така наречена зухвала”

Пропозиція

Нещодавно Нікітюк опублікувала в своїх сторіз фотографію зі зробленою пропозицією. На ній   зображений букет квітів з романтичною запискою, яку тримає Леся.

Якщо Леся Нікітюк пожартувала, то це було вкрай жорстоко.

На записці написано: “Ти вийдеш за”, а продовження телеведуча прикрила рукою. Жарт це чи серйозна подія, жартівниця  вважає за краще не розкривати. Але беручи до уваги почуття гумору Лесі можна очікувати усього. В кінці кінців, серед прихильників також можуть бути чоловіки, готові одружитися з телеведучою, щойно вона погодиться .

Сподіваємося, що Нікітюк дійсно покидає ряди українських Холостячок і готується вийти заміж.

Схожі статті