Зірка “Х-Фактору” Оксана Марченко подалася у паломництво: з телебаченням покінчено

Неймовірна Оксана Марченко подалася у паломництво: жінка, яка прекрасна, як зовні, так і душею

Оксана Марченко запам’яталася глядачеві неймовірною зовнішністю та досконалою дикцією. Вона вражає своїми нарядами та приховує погляди. Талановита та успішна жінка. Мати та бізнесвумен. Вона народилася в Києві. У 1995 році закінчила історичний факультет Національного педагогічного університету ім. М.Драгоманова в столиці.

Кар’єра

На телебачення Оксана потрапила, будучи студенткою. Вона перемогла в 1992 році в конкурсі непрофесійних телеведучих. Їй було всього 19, коли вона стала обличчям загальнонаціональних каналів – спочатку ЮТАР, потім УТ-3 і УТ-1 ( “Стримані вівторки”, “Доброго ранку, Україно!”).

У 2000 році Оксана заснувала телевізійну компанію “Омега-ТВ”. Вона почала в ефірі УТ-1 спочатку з соціально-розважальним шоу “Моя професія”, пізніше – з політичним ток-шоу “Час”.

Паломництво

Сьогодні Оксана Марченко презентуваласвоє авторське кіно про паломництво.

 

“Дорогі друзі, я хочу анонсувати вихід мого нового проекту “Прочанка”, знятого в жанрі авторського кіно. На це паломництво мене благословив Блаженніший Онуфрій.
Ці фільми повинні були виходити на телеканалі “ZIK”, але цей канал був незаконно закритий. Тому незабаром я неодмінно повідомлю про майданчик, де ви зможете їх побачити.
Ці фільми про головне – про любов до ближнього, любові Бога до всіх нас і про те, що до Нього ніколи не пізно прийти і поставити свої запитання, і головне – отримати відповіді.

Привітаємо Оксану Марченко з вдалою презентацію свого фільму та побажаємо їй успіхів на цьому поприщі.

Схожі статті