Тренер шоу “Голос країни” Надя Дорофеєва розповіла про неприємний випадок на Балі: “Я так плакала!”

Надя Дорофеєва відпочила на Балі та заробила нову фобію.

Нещодавно співачка Надя Дорофеєва та її чоловік Володимир Дантес відпочивали на Балі. Там вони знаходилися близько двух неділь і там зустріли Новий рік та Різдво. Згодом артистка поділилися найприємнішими спогадами з шанувальниками за допомогу свого влогу.

Але ті, хто слідкує за її Instagram пам’ятають, що цей відпочинок дещо зіпсувало. Вчора ввечері стартував новий випуск програми “Світське життя” з Катериною Осадчою. В інтерв’ю Надя Дорофєєва розповіла подробиці неприємного випадку під час відпустки.

Інцидент

На відео, які публікувала Надя було видно, що, і вона, і її чоловік знаходяться в досить стресовій для них ситуації. Вони обидва мовчали. Надя стояла поодаль від кімнати, а Дантес заліз на диван, щоб зняти на камеру все, що відбувається в спальні. Врешті-решт змії позбулися, а ось страхів – ні.

Отруйна змія

За словами артистки, першим отруйну змію побачив її чоловік Володимир Дантес: вона знаходилося в спальній кімнаті, де відпочивала пара. Зіркам довелося викликати персонал, який міг б забрати плазуна з апартаментів.

“Я так плакала! Вова виходить з блідим обличчям і каже:” Не заходь туди. Там змія”, – розповіла Катерині Надя.

Ми викликали людей, які приїхали, ловили тварину. Вони боялися. Змія була невелика. Я боюся за все, що повзає, літає, мені все це страшно”, – зізналася співачка.

Також зірка зізналася, що після того, як змію видалили з кімнати, у неї розвинулася неабияка фобія: вона щохвилинно прокидалася і перевіряла, чи немає знову будь-яких плазунів в кімнаті, наче злякана дитина.

Схожі статті