Алла Пугачова блиснула фігурою та ніжками на пляжі: Примадонна – ще та штучка в об’єктиві відомого фотографа

Алла Борисівна Пугачова справжня зірка вітчизняної естради. Творчість жінки назавжди запам'ятається багатьом поколінням.

Алла Пугачова – справжня легенда та артистка. Вона не просто виступає для своїх прихильників, вона ділиться з ними своєю енергією. А ще у Примадонни є одна цікава особливість – попри вік вона вміє виглядати розкішно.

Алла Борисівна у молоді роки і зараз. Подивіться, як ефектно вміє подати себе зірка. Фото взято з вільного доступу.

Вона абсолютно спокійно ставиться до вікових змін, проте, продовжує підтримувати себе у відмінній формі. В одному з інтерв’ю російському телеканалу, жінка повідала, що їй часто дорікають за те, що вона не молодо виглядає. Проте, на думку Алли Борисівни, все природньо, адже й вона не юна дівчина. Тим паче, що вона має чоловіка, дітей і почувається коханою.

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми
Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми. Фото взято з вільного доступу.

Молода Алла Борисівна

За часів своєї молодості Пугачова могла б претендувати на звання справжнього с*кс-символу країни. Висока тендітна жінка з пишним рудим волоссям – це все про Примадонну.

Ось так змінювалася Алла Борисівна Пугачова. Фото взято з вільного доступу.

Досі прихильники намагаються відшукати навіть пікантні знимки співачки. Проте, таких в Алли немає, адже зірка підкорювала естраду своїм талантом. Тим не менш, знайшовся знимок Примадонни на пляжі, датований 1994 роком. Його на сторінці колись публікував фотограф та близький знайомий співачки – Роман Родін.

Алла Борисівна навіть на пляжі не дозволяє собі зайвого. Фото взято з особистої інстаграм-сторінки Романа Родіна.

Жінка одягнена у купальник, проте, заради фото вирішила вдіти куртку. За словами Романа Родіна, цей знимок був зроблений під час подорожі у Болгарію.

Фотограф нагадав, коли був зроблений знимок. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки чоловіка.

Дізнайтеся більше про життя та стосунки цієї зірки у відео:

Схожі статті