“Вагітна” Катерина Осадча похизувалася новою укладкою: старається бути красивою дружиною для Юрія Горбунова

Катерина Осадча феноменальна телезірка: їй майстерно вдалося поєднати розвиток своєї кар'єри з найголовнішим для жінки - материнством.

Катерина Осадча. Зірковий шлях цієї білявки розпочався з активної журналістської діяльності. Розкішна висока дівчина у стильному незвичному капелюшку ставила нестандартні, а інколи жорсткі питання для зірок.

Катя Осадча працює у кадрі передачі “Світське життя”. Фото взято з вільного доступу.

Якщо творчість Катерини давно відома добре всім, то її особисте життя злегка прикрито вуаллю таємничості. Жінка мала перший шлюб у якому народила синочка. Тим не менш, щастя зі своїм першим чоловіком, екс-депутатом, Олегом Поліщуком, вона не зазнала.

Пара розійшлася, хоча і свого часу народила дитину.

Старшому сину Катерини, Іллі, зараз 17 років. Хлопець у гарних стосунках з Юрієм Горбуновим та молодшим братиком Іваном. Родина разом проводить багато часу та подорожує.

Вагітність Катерини Осадчої

Для телезірки дуже ризиковано з’являтися у кадрі з зайвими кілограмами. Того й дивись, що запідозрять у вагітності. Проте, ситуація з Катею геть інша. Зірка не раз працювала у кадрі з акуратним животиком. Ось з цієї світлини поповзли чутки про вагітність Осадчої:

Катя Осадча бере інтерв’ю. скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

А ось на фотографії нижче видно, як змінилася фігура телеведучої.

Фігура Каті Осадчої змінилася. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки жінки.

Сама ж Катя чуток не підтверджує та не спростовує. Вона продовжує радувати підписників своїм щирим контентом. Нещодавно зірка показала, як робить укладку та похизувалася новою прасочкою для волосся.

Катя Осадча похизувалася новим пристроєм для укладки та показала, яку зачіску зробила. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Що ж, дружина у Юрія Горбунова – справжня красуня.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.