Ольга Горбачова з сумом поділилася, що стала вигнанцем через свої погляди: “Знайомі припинили запрошувати”

Ольга Горбачова колись була на піку популярності. Проте, змінивши рід своєї діяльності, зірка викликала неоднозначні почуття.

Ольга Горбачова. Ця артистка розпочала свою кар’єру спочатку, як телеведуча. Жінка – експерт у створенні та презентації розважального контенту. У 2007 році Ольга отримала найвищу нагороду України в галузі журналістики “Золоте перо”. Але своє покликання Горбачова вбачала у музиці.

Ольга Горбачова та гурт “Арктика”. Архівне фото взято на просторах мережі.

Молоду ефектну білявку запримітив дуже впливовий продюсер Юрій Нікітін. Саме він стане не просто компаньйоном, а ще й справжнім коханням Ольги. Саме з ним жінка, попри перше розлучення, вирішить знову стати парою. А їх стосунки, вірніше переосмислення них стали поштовхом до нового витку творчості співачки.

Ольга Горбачова в образі. Фото взято на просторах мережі.

Білявка стала співачкою-менторкою. Її творчість направлена на те, щоб показати всім жінкам їх силу. Композиції тепер її носять характер афірмацій та медитацій. Курси та марафони менторки пройшли близько 40 тисяч жінок.

Нова діяльність = вигнання з ешелону зірок

Кардинально змінивши свій образ та обравши шлях духовності, Ольга раптово помітила, що її з чоловіком перестали кликати не просто на світські заходи, а на прості посиділки з друзями. На це жінка поскаржилася програмі “Зірковий шлях“.

Ольга Горбачова розповіла, що її перестали кликати у гості. Скріншот кадру взято з передачі “Зірковий шлях”

“Нас з Юрою навіть дуже добрі знайомі припинили запрошувати…Ми казали: “Люди, а чого ви нас не запрошуєте”, – поскаржилася журналістам Ольга.

Виявилося, що основною причиною такого непорозуміння стала духовна діяльність Горбачової. Друзі думали, що раз вона займається медитаціями, то значить припинила зовсім розважатися.

Проте, Ольга не приховує, що зі своїми близькими вони дійсно стали різними людьми.

Схожі статті