Співачка Настя Каменських розважилася з Юрієм Горбуновим: “Тільки зараз його спіймала”

Настя Каменських полюбляє активні розваги, а Горбунов підтягнувся.

Як відомо, Потапенки та Горбунови живуть по сусідству, тісно спілкуються і навіть є кумами. Тож не дивно, що вони проводять один з одним багато часу. Вони збираються разом на свята, їздять на відпочинок та навіть співпрацюють. Їх шляхи перетинаються повсюди і вони зуміли створити прекрасний тандем, на який любо дивитися.

Зимові веселощі

Юрій Горбунов в своєму Інстаграм акаунті поділився свіжими кадрами вечірнього дозвілля з Катериною Осадчою, сином Іваном і, звісно, друзями.

Зірки вибралися на вечірню прогулянку по засніжених вулицях. Алже Київ зараз потопає у снігах. Вони не забули взяти з собою санчата, які певно брали для маленького Івана, але згодом не втрималися та відібрали в дитини.

Усі ми глибоко в душі – діти.               

Осадча вирішила, що її чоловік і син повинні обов’язково її покатати. Вони одразу ж взялися виконувати прохання жінки. Спочатку дійство знімав на камеру Потап, проте потім Каменських вирішила показати йому, як треба, забрала камеру і побігла за санчатами.

“А що ви робите, хлопці?”, – поцікавилася Настя у Юрія та Івана.

Настя Каменських не забула віддячити Горбунових за прекрасно проведений вечір. Та осипала компліментами Юрія.

“Як говорить наша ненька: навіщо мені стільки хлопців, щоб вони мене не катали!?  Та ще й коли сусіди підганяють!”, – підписав фотографії з зимових веселощів  Горбунов.

Настя Каменських врешті також вирішила розважитися і з задоволенням застрибнула у санчата. В Юрій показав усю майстерність у вмінні катати дівчат.

Схожі статті