Померли дуже рано: актори популярного серіалу “Не народись вродливою”, яких вже немає з нами

Деякі актори культового серіалу пішли з життя. Особливо відчувається їх відсутность при перегляді колись популярного проекту.

Культовий, на той час, серіал змусив глядачів українського телебачення пристати до екранів телевізорів на рік, щоб дізнатися долю Пушкарьової. Зараз, деяких акторів телевізійного проекту вже немає у живих. Давайте згадаємо їх.

Георгій Тараторкін

Персонаж Тараторкіна був розсудливим та добрим.

У серіалі актор Георгій Тараторкін зіграв батька головного героя Андрія Жданова (Григорій Антипенко). Але і крім цього фільму, його кар’єра просто вражає. Більше вісімдесяти ролей в кіно, ще більше – в театрі.
І навіть не дивлячись на вік і виявлене у нього смертельне захворювання, він до самої смерті був президентом асоціації “Золота маска2. Актор помер від раку в 72 років 4 лютого 2017 року.

Віктор Черепанов

Актор успішно впорався з роллю негідника.

У такому ж віці і теж з невідомої причини помер актор Віктор Черепанов, в серіалі він зіграв начальника виробництва компанії “Зима-Літо”.
Великих ролей у нього немає, але зате вдалося відзначитися в досить відомих серіалах: “Марш Турецького”, “Кримінальне відео” і “Глухар”. Актор пішов з життя 7 березня 2013 року.

Людмила Альохіна

Жінці було більш довподоби грати на сцені театру.

Людмила Альохіна зіграла в серіалі маму Михайла Борщова (кращого друга Андрія Жданова). Артистка працювала в театрі. Альохіна брала участь в таких серіалах, як “Люба, діти і завод”, “Моя прекрасна няня”, “Віола Тараканова”, “І все-таки я люблю” і ряді інших проектів. Актриса несподівано для всіх померла 12 листопада 2008 року. Їй було всього п’ятдесят п’ять. Альохіна вела закритий спосіб життя. Тому ніхто не знав про її стан.

Валерій Золотухін

Золотухін зробив значний внесок у розвиток культури Росії.

 

Легендарний актор зіграв у серіалі звичайного таксиста. Всього ж на його рахунку майже півтори сотні ролей в кіно і не менше в театрі. “Господар тайги”, “Бумбараш”, “Маленькі трагедії”, “Нічний дозор”, 2Майстер і Маргарита”, тощо.
Валерій Золотухін помер від раку мозку 30 березня 2013 року. Йому був сімдесят один рік.

Схожі статті