Ані Лорак здивувала шанувальників зміною іміджу: фіолетове волосся та величезні окуляри

Зіркам важливо експериментувати з зовнішністю, щоб знати результати, які можна отримати.

Маски в Інстаграмі – нещодавнє нововведення від розробників соцмережі. Якщо рік тому, ними, в основному, користувалися лише підлітки, то зараз подібна розвага стало цікавою  більш дорослим та серйозним людям. Як голлівудські, так і вітчизняні зірки обожнюють пробувати нові маски, які створюють для них звичайні люди, більш того – іноді на замовлення самої зірки.

Ані Лорак з фіолетовим волоссям

Ані Лорак знаходячись на задньому сидінні свого автомобілю вирішила поділитися думками стосовно мультфільму, який нещодавно вийшов на великі екрани. Вона вирішила обговорити  з підписниками кінострічку “Душа”.

Ані Лорак, як завжди, виглядає прекрасно!

Скоріш за все, співачка була без макіяжу тому, що обрала для розмови з користувачами маску з фіолетовим волоссям та одягла великі сонцезахисні окуляри, які майже повністю прикрили її обличчя. Артистка була вдягнена в простий червоний худі.

Кароліна розповіла, що їй та її підростаючій доньці Софії Налчаджиоглу дуже сподобалася картина. Вона зазначила, що подібні творіння здатні перевернути світогляд, адже “Душа” намагається нагадати глядачеві, що життя – прекрасне і йому потрібно радіти, навіть коли все погано. Адже життя – це радість

Нагадаємо, що декілька днів тому, колишній продюсер Кароліни Фальоса розповів про їх роман. За словами продюсера, його відносини з Лорак почалися, коли артистці було всього 15 років. В результаті співачка і Юрій прожили в цивільному шлюбі 8 років, і всі ці роки, за його словами, він просував її. Розлучилася пара в 2005 році через роман артистки з футболістом Сергієм Ребровим.

Схожі статті