Ольга Сумська показала, як проходить процес озвучки популярного серіалу “Донька посла”

Ольга Сумська добре посміялася, поки грала героїню Халісе.

Відома українська акторка Ольга Сумська стала рідною для вітчизняного телеглядача. Жінка полонила серця шанувальників ще за часів Радянського Союзу зігравши роль патріотичної та войовничої Роксолани.

Ольга Сумьска зараз

Зараз Сумська задіяна у різноманітних сферах діяльності, але, яка і раніше, віддає всю себе творчості. Актриса гастролює країною з безліччю вистав; вона грає, і в комедіях, і в драмах; наносить візити до різноманітних телепередач; спілкується з журналістами та не приховує закулісь своїх виступів.

На даний момент вона задіяна у телевізійному серіалі, який транслюється на каналі “СТБ” “Кріпосна”. Окрім цього, артистка подарувала свій голос одному з персонажів турецької гостросюжетної драми “Донька посла” Халісе Ханим.

Озвучка серіалу

Жінка показала, як зачитує вголос рядки голосом персонажа і в цей же час на екрані транслювалася серія серіалу в оригіналі. В акторки не виходило з першого разу, адже їй було смішно і це була лише репетиція перед записом.

Героїня, яку озвучує Ольга Сумська.

З роллю артистка гарно впоралася. Її голос та інтонації абсолютно точно повторюють оригінальне звучання і роль матері головного героя нікому б не підійшла краще, ніж Ользі.

Та на жаль, Ольга швидко видалила опубліковані відео. Скоріш за все, її про це попросили представники каналу, адже як ніяк це були спойлери.

До речі, серіал буде віднині транслюватися в Японії.

Також Ольга Сумська вирішила показати бекстейдж зі зйомок “Кріпосної”. Вона показала закадрове життя 3-го сезону та порадувала своїх шанувальників неймовірними костюмами.

Схожі статті