Онука Софії Ротару продемонструвала струнку талію та неймовірне відчуття стилю

Софія Євдокименко — професійна модель і постійно це підтверджує неймовірно якісними знімками.

Влітку 19-річна внучка Софії Ротару Софія Євдокименко розійшлася з Марко Дюменом. А вже згодом модель розсекретила нового бойфренда: ним виявився IT-підприємець, віце-президент з маркетингу компанії Readdle Денис Жданов. У 2018 році молодий чоловік потрапив в американський рейтинг Forbes “Топ-30 підприємців Європи молодше 30 років в сфері технологій”.

Ах, цей Нью-Йорк

Як давно пара разом, невідомо, але обидва в даний момент проживають в Нью-Йорку. Софія працює моделлю і захоплюється музикою.

Знаменита бабуся, як і інші родичі, підтримує її у всіх починаннях. За словами дівчини, в житті вона всього досягла сама. Зараз вона вчиться в Школі дизайну Парсонс, а у вільний час займається боксом і пілатесом. Софія зізнається, що вирішила сфокусуватися на розвитку та освіті. Дівчина рідко дає інтерв’ю і не поширюється на тему свого особистого життя.

Моделінг

Дівчина постійно радує своїх підписників кадрами с профійних зйомок і тримає відповідну форму. На минулій неділі Софія регулярно публікувала студійні фото. Модель постала і різноманітних образах: від мінімалістичного стилю у чорному боді до чоловічої екстравагантності.

Поруч зі студійними фото також яскраво виглядають світлини прикрашені міським пейзажем.

Молода жінка на своїй сторінці демонструє впевненість, жіночність, стиль та моду. Вона ніоли нічого не пропагує, не рекламує, не розповідає стороннім особистих речей. Сторінка Софії Євдокименко – це її особливий світ, за допомогою якого можна краще ознайомитися з власницею сторінки, але не перетинаючи межі.

Схожі статті