Михайло Поплавський переспівав “Юного орла”: старий репертуар, танцюючі студентки та соліст поважного віку

Михайло Поплавський заслужив любов та визнання майже всіх українців. Тепер співак хоче знову вразити слухачів своїми композиціями.

Співаючий ректор, саме так називають Михайла Михайловича Поплавського. Дійсно, обличчя університету культури може вважатися легендарною особистістю на українській естраді. Чоловік вже кілька років не сходить ні зі сцени, ні з телеекранів, навіть попри свій поважний вік.

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський – співаючий ректор та вічноюний орел нашої естради. Фото взято з просторів мережі.

Постать Поплавського настільки унікальна, що його особистість навіть використовують у прикладній творчості. Франківський лялькар зробив з полімерної глини скульптуру співака.

Цікаво, що думає сам Михайло Поплавський про це творіння?

Зараз Михайло Михайлович зайнятий особистим ребрендингом. Чоловік активно освоює соціальні мережі. Він публікує відеоролики для підліткової мережі “Тік ток”. Ось яскравий приклад:

Та тепер співак анонсував, що робить ребрендинг своїй легендарній пісні “Юний орел”. Артист розповів, що тепер його відео буде містити віртуальну реальність. Співак цим дуже пишається:

“Завершились зйомки концертного кліпу “Юний орел”
3D-віртуальна реальність – світовий тренд! Україна рулить!”, – написав артист у дописі до відео.

З ним, як завжди у постановці, молоді дівчата-студентки. Працювали над відеороботою, згідно з дописом також вихованці університету культури.

Михайло Поплавський у своєму стилі: студентки, яскраві кольори. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки чоловіка.

Суспільство часто критикує екс-ректора за те, що для своєї творчості він використовує працю молодих людей, які прийшли пізнавати науку, проте, це відео і новина про ребрендинг набрала тільки гарних відгуків. Підписники написали:

  • “Вітаю з новим прочитанням!”
  • “Огнищееее”
  • “Талант”
  • “Чекаю на прем’єру”

Схожі статті