Зовсім юна донька Олі Полякової показала свого обранця і розповіла сміливі подробиці про романтичні стосунки

Оля Полякова - зіркова суперблондинка, яка віртуозно поєднала кар'єру та материнство.

Вічно молода Оля Полякова має перспективу стати тещею. Жінка має двох доньок і старша, яку звати Маша вже має серйозні стосунки. Дівчина повідала, що зустрічається з хлопцем.

Оля Полякова з доньками

Що відомо про життя старшої доньки Олі Полякової?

Маші вже 15 років. Вона ще навчається у школі та навіть на відпочинку, на островах, вимушена була готуватися до лекцій.

Вона мріє про кар’єру співачки та вже навіть має свій власний гурт. Цікаво, що сама Оля із захопленням розповідала, чим цікавиться її донька.

Маша Полякова

Проте, дівчина має й свої таємниці, як от стосунки з хлопцем. Програмі “Зірковий шлях” Маша повідала, що вже пізнала романтичний бік життя.

Її обранця звати Андрій. У стосунках пара вже майже рік. Зустрічатися вирішили у березні 2020 року. Юнак молодший за Машу на 2 місяці, але це не перепона для справжнього кохання. Дівчина із захопленням розповідає про обранця.

Маша Полякова та її хлопець. Вони – однолітки. Рідкісне фото взято з передачі “Зірковий шлях”

Батьки – в курсі стосунків, хоча й знайомство сталося дивним чином. Хлопець зайшов додому Маші та випадково зустрівся з батьком. Чоловік попросив сходити за кавою, адже у Полякових зламався апарат для приготування кави.

Проте, з самою Суперблондинкою зустріч сталася напрочуд милою. Андрій та Маша заздалегідь попередили співачку про те, що хочуть познайомитися. Хлопець придбав все до солодкого столу. Оля поговорила з обранцем доньки, але попередила пару, щоб між ними були тільки обійми та поцілунки, але нічого більше.

З родиною коханого Маша познайомилася через негоду. Дівчина о 8-й вечора мала всі шанси лишитися під зливою, адже її батьків не було вдома, а мама мала повернутися з роботи близько 11 години вечора. Саме тому хлопець і запросив Полякову-молодшу до себе.

Схожі статті