Вагітна дружина Віктора Павліка показала архівні фото свого сімейства: хто виховав четверту дружину співака

Катерина Павлік ділиться усіма деталями свого особистого життя, у тому числі й своєю родиною.

Катерина Репяхова – неоднозначна персона у шоу-бізнесі. Дівчина дісталася кар’єрних висот самостійно (як вона зазначає), але її репутацію заплямував скандал, який відбувся між нею та колишньою дружиною її чоловіка Віктора Павліка.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Справа в тому, що роман між концертним директором та співаком почався саме тоді, коли син Віктора Павло захворів раком. Артист розповідав, що саме це стало причиною приховування романтичних стосунків з Катериною. Адже співак настільки не бажав засмучувати свою хвору дитину, що вирішив залишатися у родині, допоки він не одужує. Такий стан справ затягнувся на два роки.

Коли хлопець помер, Віктор Павлік та його кохана вирішили побратися. І здавалося б життя продовжується, але Катя регулярно страждає від нападів в соцмережах від колишньої дружини артиста Лариси, яка відкрито зневажає дівчину та постійно підливає олії у вогонь, розповідаючи вкрай особисті речі про неї.

Родина Катерини Репяхової

Та Катерина Павлік гордо крокує по життю з піднятою головою. Зараз вона вагітна від свого чоловіка і знаходиться на 6-му місяці. Стать дитини подружжя приховує, але відомо, що назвуть її Михайлом або Мішель. Народжувати дівчина збирається вдома і планує надалі працювати у буденному режимі.

Дівчина активно веде свій блог і має певний заробіток з реклами на її Instagram сторінці. А щоб підігріти інтерес до своєї особистості, вона досить часто ділиться новинами та особистим життям. Так, нещодавно Катя опублікувала архівні світлини своєї родини.

Іноді варто нагадувати собі про своє коріння, щоб не забувати, хто ти є.

На них зображені батьки дівчини та бабуся з дідусем. Від фотографій дійсно віє якимось теплом з минулого і можливо, відчувається особисте ставлення дівчини до свого сімейства.

Схожі статті