Онкохвора Міка Ньютон розповіла про потенційну вагітність: чи може виконавиця народити дитину

Співачка Міка Ньютон мріє про дитину, але страждає від хвороби та тривалої хіміотерапії.

Відома виконавиця, співачка та автор текстів, Міка Ньютон, яка вже досить тривалий час живе та працює в США, рік тому лікувала онкозахворювання. Дівчина зазавичай заробляла за допомогою участі в рекламних компаніях в Об`єднаних Штатах Америки. Вона кожен день навідувала близько трьох-чотирьох прослуховувань та активно вела свій блог, який також приносить їй хороший прибуток.

Чи зможе Міка Ньютон стати матір`ю

Так як дівчина захворіла раком яєчника, їй довелося піти на операцію та позбутися одного. Це ускладнює можливість завагітняти. Ситуація ускладнюється тривалою хіміотепією.

Але співачка поділилася, що мріє стати мамою. Вона повідомила, що зможе самостійно народити дитину, проте якщо цього не станеться, то готова взяти малюка з дитячого будинку.

Міка Ньютон про бажане материнство

Артистка поділилася з журналістами телепрограми “Життя відомих людей”, що вона та її чоловік мріють стати батьками. Найбільше вона прагне стати мамою та вірить, що саме так і буде. Співачка поділилася, що готова стати мамою для когось з тих діток, які залишилися самотніми.

Тож, так чи інакше, жінка зможе здійснити свою мрію. І можливо зможе подарувати краще життя покинутому малюку. Сподіваємося, що найближчим часом Міка повністю позбавиться захворювання та повідомить про поповнення родини.

Нагадуємо, що протягом року Міка Ньютон (справжнє ім’я – Оксана Грицай) лікувала онкологію, яку була на третій стадії. Медики діагностували рак яєчника. Виконавиця розповіла, як їй вдалося пережити цей період, а також зізналася журналістам, що тепер мріє стати мамою.

Схожі статті