Наталія Могилевська з запухлим обличчям влаштувала дикі танці посеред репетиції: зірка не посоромилася нікого

Наталія Могилевська справжня зірка української естради. Вона досі користується шаленою популярністю.

Наталія Могилевська вже понад 20 років на сцені. Вперше її зірка засяяла у 1995 році. Зараз ця співачка одна з найбільш затребуваних артистів України.

Наталія Могилевська. Фото взято з вільного доступу.

Наталія слідкує за собою та намагається бути відповідною всім молодіжним трендам. Вона публікує відео для підліткових соціальних мереж. Вона знімає короткі ролики під акомпанемент своїх пісень.

Наталія Могилевська з юними тіктокерами. Жінка обрала дуже специфічні ефекти для створення незвичайного відеоряду.
Наталія Могилевська любить епатаж. Скріншот зроблено з Інстаграм-сторінки жінки.

Проявляє себе співачка активно, як блогерка і на своїй сторінці Інстаграму. Наталія намагається висвітлювати важливі моменти свого життя, а також показувати, чим займається у повсякденні. Загалом – це робота та репетиції.

Цікаво, що тренується перед виступами зірка у себе вдома. У Могилевської розкішний будинок.

Останнє відео зі сторіз співачки приголомшило. Вона показала, як виглядає під час репетицій. Її образ значно відрізняється від її сценічного.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська під час виступів. Фото взято з просторів мережі.

На репетицію співачка вдягла простий одяг та заховала своє волосся під шапочкою. Робити собі макіяж Могилевська не схотіла.

Наталія Могилевська показала себе без макіяжу. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Вже на початку репетиції стало зрозуміло, що не вдасться повторити всі пісні, адже вдома почалися проблеми з електрикою – не стало світла. Тому, під акустичний акомпанемент, Наталія влаштувала співи та вирішила ще й розрядити обстановку кумедним танцем. Все це вона показала своїм підписникам.

Наталія Могилевська станцювала. Наталія Могилевська показала себе без макіяжу. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

 

Схожі статті