Співачка Ані Лорак замилувала соцмережі прекрасним виглядом: Мурат пожалкує, що розлучився

Ані Лорак опублікувала фотографії, на яких співачка має неймовірний вигляд!

Прийнято вважати, що за такими яскравими, успішними і талановитими співачками, як Ані Лорак, варто впливовий і заможний чоловік. Тим часом, блискуча українська співачка не була заміжньою не за олігархом і не за продюсером, а за самим звичайним хлопцем Муратом Налчаджиоглу.Його називали турецьким заможним бізнесменом, іноді – альфонсом і шлюбним аферистом.

Історія кохання Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу

Коли в 2005 році вона відпочивала в Туреччині, він працював там менеджером. Молодий красень запросив її в ресторан, в якому було караоке.

“Мій спів буде коштувати Вам дорого”, – відповіла Лорак.

Він не знав, що симпатична дівчина в шортах і без макіяжу – зірка в Україні. Лорак зізнавалася, що вона довго не могла викинути молодого турка з голови. А він раптом став їй надсилати СМС англійською мовою. Ані не відповідала, навіть відключала телефон, що б не відволікатися на красиві по-східному послання. Через рік Ані Лорак поїхала в Туреччину знімати відеокліп. Доля розпорядилася так, що організатори вибрали саме цей готель для розміщення групи. Цього разу заморський принц зустрів її у всеозброєнні. Шикарний білий автомобіль, окремий поверх для неї. Побачивши Мурата, Ані вирішила – будь, як буде! Зізналася йому в почуттях, і вони вирішили більше не розлучатися.

Сьогодні пара розлучена і має одну спільну доньку – Софію. Східна казка швидко скінчилася. Мурат змінює жінок одну за одною, а Кароліна протягом численних років залишається самотньою.

Фото Кароліни

Артистка опублікувала світлину, на якій постала у чарівному синьому светрі та шкіряних штанах. Вигляд вона має вражаючий! Мурат точно пожалкує про свій вибір!

Схожі статті