Детектив гіпершоу “Маска” Андрій Данилко дав колегам дуже незвичайну обіцянку: “Роздягнусь і буду танцювати”

Детектив гіпершоу "Маска" Андрій Данилко дав колегам привід добре посміятися.

Виступ першого персонажа Лева у гіпершоу “Маска” викликав найбільшу кількість суперечок серед детективів. У голосі маски всі колеги ніби почули Олександра Пономарьова, але учасник співав саме його пісню, і це було б вкрай легко. А Лев дав про себе ще кілька підказок.

Шоу стрімко набирає популярність, а глядачам не тепиться дізнатися, хто ж ховається під масками, так само,як і детективам.

Підказка

“Ви дійсно думаєте, що на цьому проєкті все може бути настільки просто? Чи то я так вдало пошив усіх у дурні? Поживемо – побачимо. Отже, граємо далі. Хто я? Я – хлопчина з міста на річці, але одного разу мій талант завів мене у самісіньке серце Голлівуда. А для деяких поколінь мої коллаборації з відомими жінками стали ледь не знаковим символом любові”, – розповів про себе Лев.

Спочатку DZIDZIO зазначив, що це може бути артист Девід Аксельрод, але Андрій Данилко переконаний, що під цією маскою ховається не хто інший, як Олександр Пономарьов.

“Саша би спалився, – одразу відповів DZIDZIO. – Я до нього дзвонив – і він мене відшив”.

Пономарьов – це Лев

На сцені грандіозного шоу Лев також виконував композицію Валерія Меладзе “Небеса”. Оля Полякова зазначила, що учасник має дуже молодий голос, тому запропонувала кандидатуру артиста ALEKSEEV. Та DZIDZIO, після другого виступу Лева, заявив, що це Олександр Пономарьов. Андрій Данилко підтримав колегу.

“Це Пономарьов! Саша, знімай маску, не придурюйся, – заявив Андрій Данилко. – Це дар для артиста, для виконавця – бути впізнаваним. Я його не переплутаю ні з ким. Якщо це не Пономарьов, я роздягнусь догола і танцюватиму тут”, – на цьому і порішили.

Тож в глядачів, можливо, з`явиться унікальна можливість побачити обіцяне видовище.

Схожі статті