Таємна дружина Олега Винника Таюне показала, як разом подорожували Австрією: пара не розлучається ні на мить

Олег Винник - найбільш загадкова особистість нашого шоу-бізнесу. Він ще нікому не розповів правду про своє особисте життя.

Олеги Винник – легендарний співак української естради. Підкорювати українську сцену артист почав ще у 2012 році. Завдяки своєму таланту дорога на музичний Олімп далася йому легко. Піку популярності музикант досяг у 2016 році, коли зачарував всю країну своїм хітом “Ніно”.

Олег Винник
Олег Винник. Фото взято з просторів мережі. 

Співак завжди поводить себе щиро зі своїми прихильниками, проте, єдине, чим не хоче ділитися – це таємницями свого особистого життя. Ніхто досі не знає достеменно, чи є у нього законна дружина.

У мережі побудували цілу теорію про те, що артист, ще під час проживання у Каневі, взяв в дружини свою майбутню бек-вокалістку Таїсію Сватку, більш відому за псевдонімом Таюне. Проте, жоден з них не підтвердив та не спростував пліток про їх кохання. Більше того, зіркам подобається підігрівати інтерес до своєї пари.

Олег Винник до того, як став володарем всіх українських вовчиць

До того, як здобути популярність в Україні, відомий блондин довгий час жив у Німеччині та був учасником оперних постановок. Прокачавши свої музикальні здібності та зрозумівши, що він має потужний голос, відмінний слух, вирішив повернутися додому та стати суперзіркою.

Весь цей час його супроводжувала Таюне.

Саме вона показала, яким був Олег, коли вони разом з колективом мандрували Європою. Ось на цьому фото компанія збирається на прогуляну Віднем – столицею Австрії.

Дивно бачити суперзірок у такій неформальній обстановці. Олег вдягнув просту зелену футболку. На Таюне теж звичайні, не люксового бренду, окуляри. Помітно, що світлину зроблено у під час прогулянки, де всі відпочивають.

Імен своїх супутників під час такої подорожі Таїсія Сватко не розкриває. Світлину зроблено понад півтори роки тому.

Схожі статті