Відома хатня робітниця Примадонни: з якої причини поп-король Філіп Кіркоров звільнив Люсю

Люся відома на весь шоу-бізнес тим, що все життя працювала на Філіпа Кіркорова. Чому поп-король звільнив свою вірну хатню робітницю?

Люся Дороднова (саме так звуть відому на весь шоу-бізнес Люсю) усе життя працювала на зірок та відомих особистостей. Стаж її роботи хатнею робітницею сягає більше 30 років.

Робота на Примадонну

Спочатку вона працювала на подружжя Алли Пугачової та Філіпа Кіркорова. Жінка справно виконувала усі свої обов’язки і ніколи не чула у свій адрес нарікання. Вона настільки закріпилася у маєтку зіркової пари, що її знали далеко за межами російського шоу-бізнесу.

Архівне фото Філіпа та Люсі.

Та коли Пугачова вирішила розвестися з поп-королем Кіркоровим та пішла до молодого Галкіна, неочікувано для всіх Люся відправилася працювати до будинку Філіпа. І там заробляла на життя останні 20 років.

Звільнення

У 2020 році співак прийняв рішення звільнити жінку. Як пізніше прокоментував артист, вона просто пішла на пенсію і все відбулося полюбовно. Тим не менш, він був задоволений її роботою та не жалкувався на неї.
Люся ж навідалася на інтерв’ю до Лєри Кудрявцевої, якій розповіла, що немає уявлення з якої причини її звільнив роботодавець. Але зізналася, що по маєтку між співробітниками ходили чутки, що жінка вже не молода, не може бути активною і їй пора на пенсію. Вона ж не хотіла покидати місця роботи, але добре розуміла, що не може конкурувати з молодими співробітниками.

Люся повідала і дещо особливе. Наприклад, що улюбленою стравою Філіпа є омлет. Але не такий, як роблять у Росії, а готельний: високий, пухкий та повітряний. В неї такі ніколи не виходили і Філіп постійно називав омлет Люсі – млином. Зараз жінка проживає у своїй квартирі в Марьїно на пенсії. Вона здорова, забезпечена і навіть відома.

Схожі статті