Оля Полякова розповість всю правду про конфлікт з Тіною Кароль та Камалією: “Як Оля дійшла до такого життя”

Оля Полякова не стрималася і вирішила виправдати свої вчинки. Та чи вийде?

Не встиг стихнути скандал з Тіною Кароль щодо образливого вислову Олі Полякової, як прогримів ще один, більш образливий та неприємний.

Оля Полякова і Камалія

Намагаючись відгадати, хто знаходиться за маскою детектива, зірки запропонували кандидатуру Камалії. Оля вирішила не скупитися на вислови та описала співачку досить образливими словами:

“Камалія? Та ну, вона здорова, з ногами здоровими, товстими … Подивися на цю!”, – прокоментувала Суперблондинка.

Камалія вирішила швидко позбавитися скандальної ситуації та гідно прокоментувала вчинок артистки.

“Для мене найважливіше – те, якою бачить мене мій коханий чоловік і який приклад я подаю власним дітям. Все інше мене не хвилює. Єдине що – я не очікувала, що доросла жінка і мати двох доньок може займатися буллінгом.”

Усі крапки над “і”

Блондинка страждала від хейту в соцмережах та врешті-решт вирішила розповісти усю правду та закрити питання, як це зробили інші учасниці конфлікту.

Сьогодні ввечері усі матимуть змогу почути версію Олі Полякової. Нас чекає або сенсація, або абсолютно безкорисна інформація.

“Завтра о 20:00 на моєму каналі в Instagram ви побачите прямий ефір і дізнаєтеся, як Оля Полякова докотилася до такого життя. Вона скандалістка або правдоруб. Вона істеричка або божевільна. Все дізнаєтеся. Правду і тільки правду. Запасайтеся попкорном, мої дорогі” , – говорить співачка.

Нагадуємо, що скандал розпочався з того, що Суперблондинка назвала Тіну Кароль “відомою плакальницею на похоронах” прямо в ефірі. За що їй довелося публічно вибачатися.

spot_img

Схожі статті