Віталій Козловський зізнався, що його мати “стрибала у гречку”: “Я не маю права її засуджувати”

Віталій Козловський завітав на інтерв'ю і розповів дуже особисті речі. Мати співака буде невдоволеною.

Нещодавно артист завітав на інтерв`ю до “Vласть і Vлащенко” та розповів журналістці дуже інтимні речі, які пов’язані з особистим життям його батьків. Мама Віталія Козловського Тетяна дуже давно мешкає і працює в Римі й, за словами музиканта, має своє життя, а батько Віталій – в Україні. Проблеми в подружжя почалися ще тоді, коли їхньому сину було всього чотири роки.

Було видно, що співакові важко розповідати про це.

Виконавець розповів, що шлюб батьків почар руйнуватися 30 років тому. Співак стримався та не став говорити прямо, але дав зрозуміти, що його матір мала романтичні стосунки з іншими чоловіками поки були одружена. Свідком цих стосунків виступив Віталій Козловський.

Козловський та його батьки

“Не хочу говорити про це, мама буде незадоволена, побачивши це інтерв’ю. Я знав про її життя з чотирьох років. Тато ходив виправдано зі своїм прізвищем”, – зазначив співак.

Але батьки для Козловського залишаються недоторканно святими людьми.

“Я це бачив, але розумів, що рот потрібно тримати на замку, бо татові це буде прикро. Але тато все знав. Це її життя. І я не хочу лізти в її життя. І я б хотів, щоб так само ставилися до мене та моїх помилок мої діти. Я не маю права її засуджувати”, – додав Віталій.

Шлюб батьків

Єдине, про що досі шкодує Віталій Козловський, що батьки залишалися разом заради дітей і продовжували бути парою, хоча їх почуття давно зникли. Він зазначив, що переконаний:  розлучитися їм варто було давно. Саме через дитячу травму артист має глибоке співчуття до людей, в яких не складається особисте життя.

Нагадуємо, що півторарічний роман артиста з телеведучою Раміною завершився скандальним розривом. Дівчина покинула зіркового коханого напередодні весілля, заявивши, що неготова до шлюбу.

Схожі статті