Відома модель Дар’я Астаф’єва поскаржилася на тиск з боку близьких щодо одруження: “Мені дуже прикро, що…”

Дар'я Астаф'єва не можу позбутися набридливих питань стосовно одруження.

Відома на весь світ модель, зірка “Playboy” та колишня учасниця музичного гурту “Нікіта”, Дар’я Астаф’єва, дала невеличке інтерв’ю Катерині Осадчій для телепрограми “Світське життя”. Жінка відповіла на самі гарячі питання та прояснила ситуацію у своєму особистому житті.

Питання про заміжжя

Катя Осадча поцікавилася про “бунт” Дар’ї щодо питань про заміжжя. Знаменитість відповіла, що дійсно страждає від нападів близьких та знайомих, які вважають, що дівчина повинна бути давним-давно заміжня. Адже їй уже за 30. Жінка зазначила, що громадськість повинна вже зрозуміти, що подібна поведінка є просто непристойною і нагадує “вік неандертальців”.

Катя Осадча зрадила порадам Вінтур та одягнулася у тотальний червоний лук.

Особисте життя зірки

Не оминула журналістка і особистого життя Астаф’євої. Так, вона поцікавилася, як у зірки справи на “любовному фронті”. Адже коханий Дар’ї Артем знаходився під слідством. Жінка розповіла, що хоч суди і продовжується, але справи йдуть на краще і Артем навіть отримав свій свій паспорт і має право виїжджати за кордон.

Тому першим ділом після відновлення документів, зіркова пара вирушила до Домініканської республіки. На відпочинку вони займалися риболовлею та серфінгом. Обидва були у захваті від проведеного разом часу і від країни в цілому.

До речі, виглядала зірка неймовірно і знову здивувала вірних прихильників зміною іміджу. Так, у цей раз Дар’я була з короткою кучерявою зачіскою та у костюмі стриманого піжамного  стилю. Жінка виглядає чудово та гармонійно.

Схожі статті